Saturday, August 29, 2009

Tok dan Yipee..yipeee....yipeeeeee!

  1. Tengah hari tadi, sesampai jer di AMBS dan selepas on internet, tok melompat2 mcm sedara yg kat atas ni..
  2. Sebabnya, beruk band tok yg di bawah ini, linenya telah diupgrade kpd 3G..
  3. Barulah sesuai ngan trademark celcom..berbaloi2 tuh..
  4. Dah ada 3G, kepala mula arr menerawang macam2..my soju, viikii.net..perggh..ceta2 korea kembali jd misi tok..heheh


15 comments:

Ayu said...

tok.. berokben ambe mmg 3G pung selama ni .. ada ekk yg bkn 3G ? sbb ambe donlod apa2 pung ok je.. bulanan bayar 68 hengget gak.. ada beza ke??

ambe x paham sebenarnya.. hehe..

<< s| tED| >> said...

den lom ade berukbeng lagi.. ekekekke

tokder said...

ayu..memang berukbend 3G tp line kat AMBS ni dulunya GPRS sbb duk pedalaman nih.

tedd..ko xyah pakai beruk..huhu

ZULKIFLI MOHAMED said...

Salam Tokder,

"duduk kat AMBS rupanya, kampung laman atau laman kerja (?)".

tokder said...

kota puisi..kerja.

areQue said...

kak zu...berukbank vodafone mmmg lmbab,

kak cube pakai huwei mobile partner celcom...mcm rq pnya laju jerkkk

puas hati ar

Siti Nurul Jannah Fital said...

si tedi tu masih setia dgn stemix die..hehehe

tokder said...

rq..yer ker?

siti..pakai stremyx laju kan?

ashie023 said...

oooo..hengat berita gembira haper, sampai tepon aku td..huhuhu...tp 3G pong kekdang mengong gak..tapi at least kat dmas, kalu ambe g bleh ah cepat skit surf..yipeee...

Snowwhite Zone said...

hai tok,kekdg line 3g pun lembab jgk tok. cthnyer mcm dlm pedlman mmg slow.

tokder said...

yer ash, anis..line ok dah.

Fiza Nordin said...

tok,
kite pakai maxis bband...bulan ni rase nak tuko.tak larat nak bayo rm138 dah...tp belum tau nak tuko ke hape...hukhukkk

Fiza Nordin said...

tok yg bayo rm68 hengget tu pakai berokbeng hape?cam beshnye jek...

tokder said...

fiza..kalau RM138 tu mesti laju kan linenya?

RM68 utk celcom broadband macam yg tok pakai ni..tp xtau kot kalau plan celcom dah berubah.

Fiza Nordin said...

tok,
rm138 tu speednye 3.6mbps tp selalunye klu dia sampai tahap ni mesti selalu putus2...sekejap2 padam...selalunye speed 238.6mbps.okle tak padam2 tapi lembap sikit le nak surf...

rm68 tu berape speed?