Wednesday, August 12, 2009

Tok dan Lagi2 Kuantan


  1. Lepak 3 ari di Grand Continental, Kuantan.
  2. Tempat ok cuma makanan x best.
  3. Walaupun dah tau Kuantan salah satu tempat kritikal H1N1, sempat lg cuci mata di Mega Mall.
  4. Terbeli novel terbaru hlovate, Ked's story, kompilasi ngan Noor Suraya dan Syud.
  5. Kenny Rogers? Xde hati pulak nak makan bila sorang2..mesti si Ashie & Munir gak yg temankan.

8 comments:

ashie023 said...

tok..next time key,,

Nakamura Kazuki said...

tok...mewahnya hotel...beshla ye...lending sambil tengok tv sampai tertido..confirm tak hengat dunia ye...hahaha

tokder said...

ok ashie..janji ni.

nakamura..hotel ok..makanan best lg kat seri malaysia. tido? xsempat nak landing2, kepala ingat kerja x siap jer.

Chem5007 said...

haha..Tok let's buka posa sekal?.. Tok uat ar masak asam pedas tu..huhu.

tokder said...

chem..ambe bukang pandai masok..
teringat deme buka pose 3 beradik kat ambs..kelakornya.

ZULKIFLI MOHAMED said...

Salam Tokder,

"bestlah sampai Kuantan ya".

HuRuL_AiNi said...

uwaa.....

tok, ambe hampir nak beli novel ni online tadi....huhu...pastu ambe pikir, byk lg novel ambe belum baca...& perasan gak...kalau lepas 2,3 bulan buku2 kat jemari seni turun dari 20 ke 18 ringgit...tu yg tangguh tu...huhuhu...kena kuatkan iman ni...hehehe

tapi kan tok, ambe hairan knapa dia kuarkan ked story dulu...sebab sebaiknya dia kuarkan Versus dulu...sebab dari versus baru kuar crita ni (hero cerpen ni abang kepada heroin versus)....tapi mungkin okay jugak kot mcm [Tunas] ngan Aa+Bb....hehe

apapun, selamat membaca tok :)
p/s:ambe ada rasa nak layan novel, tp asyik 'ter'layan drama je...haha

Anonymous said...

yer hurul..ambe pung pelik gak.. tp beat arr novel ni.

yer zul..sampai kuantan.

tok