Tuesday, April 14, 2009

Tok dan Meteor Garden 1


  1. Pinjam vcd ni ngan Munir ari Khamis baru ni tapi x sempat tengok sbb sibuk layan A Love To Kill dan Novel Ayat - Ayat Cinta.
  2. Kalu xde aral melintang dan membujur lalu, aku akan tengok malam ni.
  3. Xleh komen apa2 lagi...cuma dlm kepala terfikir2..adakah ceta ni lebih hebat drp BBF atau sama taraf jer.

5 comments:

HuRuL_Aini said...

salam...
aku pinjam cd crita ni dr Officemate aku sejak BOF mula2 keluar, sampai sekarang 1 pun x tgk lagi...haha
crita ni best, tapi kena tahan la dia punya panjang a.k.a draggy crita ni...1 season MG (25ep) = 12 ep BOF = 1 season hana yuri dango (12 ep)...huii...punya la lama..
p/s: dh khatam ayat2 cinta?...hehe

Anonymous said...

hurul..ambe nk tgk MG 1 jer sbb kawang ambe kabo MG 2 tu sedih.. ambe xleh tengok yg sedih2 ni.. heheh..
ayat2 cinta? belum khatam lg..heheh


tok

Dhia_Farish said...

tok...ada ati kt suka jgk tgk tamil..awok beng sibok ah nk masuk korum tamil sy...gi ah kt selman khan awok tu...huhu

ashie023 said...

kenapa nih???apa dah jadi?jangan bergaduh...kekeke..meteor garden xde kene mengena ngan salmon khan..

Anonymous said...

heheh..aku layang jer..janji best..tp kalu hitam sangat..x minat arr.