Thursday, April 9, 2009

Tok dan Checklist Hujung Minggu



  1. Untuk sehari semalam cuti ( Sabtu kena skoloh sbb ganti cuti Hari Raya Puasa ), ada beberapa perkara yang aku nak buat..antaranya
  2. Download free avg sbb software kapersky yang aku beli tu aku xnak install.
  3. Tengok k-drama A Love To Kill..x sabarrnyaaaaaaaa.
  4. Kalu dang ( sempat ) nak gi survey rumah.
  5. Lassttt..layang Meteor garden 1 ( vcd ni aku pinjam ngan Munir ).

2 comments:

Snowwhite Zone said...

tok.. best ke drame a love to kill tu? bila n jam berapa?

tokder said...

sape yg minat ceta korea dan suke kat penyanyi / pelakon terkenal korea - bi rain, dia akan suke ceta ni., sbbnya watak rain sbg bodyguard cukup berkesan dek kemachoan dan ke'sasa'annya..heheh.

ceta ni ada kat kbs world channel 303 setiap isnin hingga jumaat jam 10.10 p.m. ulangan ari sabtu pagi.