Friday, April 17, 2009

Tok dan Antique Bakery The Movie


  1. Walaupun novel Ayat2 Cinta dan Meteor Garden 1 belum khatam lagi ( sebenornya..ceta Meteor tu separuh jalan jer tgk sbb dah tersuka kat Jun Pyo..rasa macam x berminat pada si Jun Pyo Meteor Garden..)
  2. Bile dah boring ngan Meteor, mula arr tengok movie yg Lee Dong Wook ngan Eugene berlakon ..kisah library ( ceta ni wai em pernah announce )..rasa boring gak sbb jalan ceta slow..hero My Girl yg berkarisma tu macam hilang taring..
  3. Beralih pada ceta bakery ni..ambe suka sbb kisah kek..telan air liur tengok macam2 jenis kek ada..paling bahagia tengok heronya ialah Joo Ji Hoon - Lee Shin ( teringat ceta Princess Hours - hero pojaan ambe tuu )..si pembuat wafel lam Coffee Prince pung ada gak.
  4. Kesimpulannya..suke..suke..suke..kalu ada Yoon Eun Hye lagi sukeeeeeeeeeeer.

a/n : Ji Hoo lam Meteor Garden hensem sangat..tenggelam watak Jun Pyo.

5 comments:

ashie023 said...

yang tukang buat wafel lam coffee prince tu, nama dier kim jae wook..erm..muker lam gambo tuh cam pompuan..hehhee

HuRuL_Aini said...

haha...aku dah tengok antique bakery versi drama jepun je...ada dwld crita ni ari tu...x sempat tengok lagi...
korang x try usha hana yuri dango (BOF japan)? aku paling suka yg japan punya...

Anonymous said...

ash..tukang buat wafel lam ceta ni jadi gay..dia jatuh hati kat lee shin..nk tergelak tengok dia kiss lee shin..memang cam pompuan betul.

hurul..hana yori dango ambe belum tengok..antique bakery pung ada versi japan?

tok

ashie023 said...

hana yuri dango japan nye memang best skit, x meleret-lerek..tp xde jun pyo...huahhaha

HuRuL_Aini said...

hahaha...
domyouji dlm hana yuri dango buah hatiku...hahaha...
yup...hero crita antique versi japan juga buah hati ku...aii...ensem2 & comey2 la diorang ni...hohoho