Friday, March 6, 2009

Princess Hours

Nampak ensem & jelita lam pakaian istana..


xtau ni kat mana..agaknya masa press conference kot ( aku agak jer ) @pung preview drama

setelah penat bertangis - tangisan, bahagia akhirnya..


dressing eun hye lam ceta ni cantik2..




  1. Dvd paling mahal aku pernah beli - RM170 kat Mydin Dungun ( cekik darah betul )..


  2. Tengok ceta ni berulang2 kali & selalu forward sampaikan rosak cd..langsung xleh guna..( forward utk adegan lee shin & bingung mama jer ).


  3. Couple paling ngam..


  4. Suke tengok dia org berdua..harap di luar filem pung..bersama akhirnya.

1 comment:

HuRuL_Aini said...

salam...
dulu tengok drama ni waktu minggu exam...sanggup nengok strait 16 jam sebab tak nak teringat-ingat cerita ni time nak study, so tengok cerita dulu la konon...mula2 aku suka sangat cerita ni, tapi bila dah hampir2 nak ending tu aku jadi menyampah & sakit hati betul....boleh pula si perempuan tu minta cerai kat TV....& ending tu sayang pula diaorang x jd raja :)
hahaha, tu pendapat aku la...hehe