Thursday, July 9, 2009

Tok dan Seri Malaysia, Marang


  1. Minggu ini MINGGU TANPA RILEK..
  2. Ada beberapa kerja in progress - update BMM, datelinenya 15 hb.
  3. La ni bengkel EMIS online di Marang sehingga esok, 10 hb.
  4. Kpd kawan2 alam maya..maaf sbb lama x jengah blog..

7 comments:

ashie023 said...

wokeh..seri malaysia nih..napok delicious..(ahhaha..)..aku x penoh sampai seri malaysia ni..duk trg, komponi utama ambe marang, tp dok penoh sampai pong sini..huahaha..nanti ambe g kat deme ye tok, wait for me

<< s| tED| >> said...

seri malaysia kat mana? melaka pun ade.. tp kalau yg nama hotel seri malaysia.. 1 pun aku lom masuk.. ekekekek..

tokder said...

wokeh..ashie.

yer tedi..seri malaysia ada di seme negeri..hotel kerajaan kan..budget murah..heheh

Nakamura Kazuki said...

ambe pernah gi seri malaysia kat tempat ambe kulim, betui kata tok hotel kerajaan kan..budjet murah..hehe..lagi satu bersih dan sesuaila nak bawa family, lgi nak promote kalau korang area bangi, kajang ke, sgi buluh bleh lepak resident hotel uniten, dijamin bersih dan suci (ceh!!), sesui gak bawa family, pastu intekma resort shah alam dan hotel uitm pun orait gak...

Anonymous said...

kalu hotel uitm, memang ok sbb kat dungun ni ada satu..makanan dia sedap walaupun student yg masak.

teringat kenangan ambe ngan ashie berbuke pose kat hotel uitm..buffet berapa henget x ingat.

tok

SyeqiSyakirah said...

ok je seri msia ni, tp parking sikit.

Anonymous said...

muat doh nok letak citra mung..hahaha

tok