Friday, July 24, 2009

Tok dan Chicken Chop


  1. Sehari dua ni teringin sungguh nk mkn ni + air asam boi.
  2. Kat Mama's Chop & Papa's Grey, x terliur sgt.
  3. Ada 1 tempat nk pegi - Ria Tomyam.
  4. Tp malangnya..mlm td tutup.

8 comments:

ashie023 said...

ah..tok, bile nk mai sini mkn chicken chop??ambe hengat nk g dungun ari ni, tp x jadik..maybe 2 atau 3 hb ambe g dungun sebab ader Khidmat Bantu kat SK SUra..x tau lagilah bleh g dok pong, sebab nye tarikh tu gak org astro nk dtg wat shooting kat tmpt ambe..kat PKG..

Anonymous said...

mari ahh dungun..2 n 3hb ni..
patutnya mung mari sni, kite gi kuantang, shopping, cuci mata.

tok

<< s| tED| >> said...

hye tok!!! mengidam ke? ha ha ha

aku juga lama tak makan.. rindu jek.. ekekeke.. saje nak menambah lemak2 badan.. ekekekeke

Anonymous said...

tedd..ngidam gak..heheh

tok

HuRuL_AiNi said...

aigooo...sedapnyeeee...huhu...terliur ambe...rasa esok nak cari juga chiken chop...huhu

Nakamura Kazuki said...

tok....dah pekena ke chicken chop tu..harap takla ngidam lagi ye...hahaha

tokder said...

yer..nakamura,hurul..ambe makang doh.

Snowwhite Zone said...

tok- sy suka kuah diaaa