Friday, July 3, 2009

Tok dan Novel 2


  1. La ni rajin melayan ceta hantu..baru baca vol 1 hingga 3..vol 4 belum khatam.
  2. Xtau ar betul @ tak..seme koleksi seram dr era penjajahan Jepun 1942 - 1945..tempat2 skrg ni yg dulunya jd medan pancung Jepun.
  3. Dan novel hlovate di bawah ni belum abis2 lg baca..beli ari tuh kat Sungai Petani.

12 comments:

Nakamura Kazuki said...

lepas ni bleh baca twilight ..pinjam ashie nyer.......hehehe..akhirnya tok dan dunia novel bertukarrrrrrrrrrrrrr tok dan novel serammmmmm....hehehe

ashie023 said...

ahahaha..tetiba tok bc novel seram..sejak smlam dok discover ngan Munir..ahha..
...Tok dok bc twilight nakamura..tp dok taulah pah ni..

Anonymous said...

tok..saya gi pustaka seri intan pahtu jumper buku twilight tapi seram nak baca walaupun love story..jadi saya bli novel PS i love u instead..best jugak..heheh!!

Anonymous said...

saya la tu anonymous tu..lupa nak letak nama tadi..MAZ

Anonymous said...

maz..cari penulis emily giffin. munir kata ceta dia best sgt..kisah hidup dunia sekarang.

ok nakamura..pah ni tok akan acu cuba try test baca twilight..hehehe

tp ashie..aku nok pinjam novel yg aku tengok kat umah mung ari tu.. ?..with a stranger..hahahah

tok

ashie023 said...

ape dier tok???with a stranger???cuba bagi title penuh skit..kekeke...

tokder said...

stranger..stranger..hahaha..seram..seram..teramat seram.

Snowwhite Zone said...

tok syg... nanti ambil tagged

Anonymous said...

ok anis..

tok

<< s| tED| >> said...

aku selalu bercakap dgn antu! Manyak antu kat rumah ni!! Selalu bw balik tikus mati. Wey! Ingat aku bela tikus mati ke??
Antu punye budal oren! erk!! Antu gak kan? aku lari topik ke? ekekekekeke

Snowwhite Zone said...

hai tok.. buat pe tu? busy ke?

Anonymous said...

tedi..hehehe

sibuk sikit ambe ni anis..

tok