Thursday, June 4, 2009

Tok dan +ve Thinking


  1. Nape kehidupan kite ada pasang surut? Yerlah..smlm nampak bersemangat, ari ni nak pegang pen pung malas..
  2. Smlm berkobar2 nak siapkan keja, ari ni duk melangut depan laptop..hik..hik
  3. Xkanlah dah nak terhantuk, baru nak terngadah..dah memulas perut, baru nak gali lubang..iskh..iskh..
  4. Rileks tok..rileks..tarik napas..hembus, tarik, hembus, push, push, push..amik mood, amik...ooh..dia mai dah..

5 comments:

HuRuL_AiNi said...

hoho.....sama la kita tok...
semalam punya semangat aku buat keja sampai x jengah sangat blog2 lain....
ni slow je progress...x dpt nak fokus betul la pagi ni....huhu....okie2...aku try fokus agi...hehe

Shee said...

Salam Tok :)
Post Tok x ni menarik perhatian lah pulak.. sama lah jugak macam kita.. memang arr.. dah adat hidup kan seperti roda jugak, sekejap kata atas sekejap kat bawah. Semua points yg Tok letak ni..betul lah~ esp. yang points no.3 tu.. memanglah kan lepas terhantuk kita terngadah..takkan nak terngadah saja-saja kot.. huhu.

Ok, Tok~ close your eyes, take a deep breath, let it out along with saying the word 'Relax' aloud.. it does work though! cuba laaa...

tokder said...

hurul..amik mood..amik mood..heheh

shee..thanks..memang menjadi arr.

ashie023 said...

ni pehal push push ni?ko nak beranak ker?relax ashie relax..sabo sabo..tok ni buang tebiat ni..

tokder said...

heheh..laa...mung perasang rupanya..