Sunday, June 7, 2009

Tok dan Cuma Dia


  1. Mlm td lepak2 ngan N kat Mesra Mall Kemasik.
  2. Ingatkan nak mkn bege king, last minute kaki melangkah ke pizza.
  3. Terserempak ngan Cik Nur dan Kamarul..sembang 2, 3 round.
  4. Jengah Popular, capai novel terbaru Norzailina Nordin, Cuma Dia.
  5. X boleh nk komen lg sbb belum baca.

5 comments:

ashie023 said...

uhuhu...buku dier nih lagi..aku skrg ngah baca great expectations , charles dicken...aku download ye nye buku online...skali ngan download, al quran online..tp dok bc2 lagik jugak..malas nye...erm...

waiem said...

kebetolan lagu ayat2 cinta...ambe ngah baca buku ye...

Anonymous said...

ashie..mung balas baca buku si charles tu atau malas baca quran? heheh..

yer wai em..ayat2 cinta fahri .. hehe

tok

Shee said...

Salam~

Alamak ni buku dia yang terbaru ke... I nak.. alaa~ dah lama tak hapdate ngan keluaran Alaf 21 yang baru..agak2nya Tok tau if Damya Hanna ada kuor buku baru?

Anonymous said...

shee..nanti tok check..rasanya ada buku damya hanna yg terbaru..nak ker?

tok