Monday, June 1, 2009

Tok dan Blog eNovel


  1. Ucapan tima kasih tak terhingga kpd cik hurul kita kerana telah memperkenalkan ambe kpd 2 blog penulisan yg memang best sgt iaitu rnysa dan hlovate.
  2. Dan sejak mlm td sampai ker mlm ini, ambe sibuk melayan novel2 ni, gaya penulisannya mcm penulis pro jer, ada unsur islamik dan digarap dlm bahasa yg cukup bersahaja.
  3. Bile baca apa sahaja yg keislaman ini, rasa malu sendiri..

7 comments:

ashie023 said...

aku suke gak e novela ni..pergh..aku ni nak sangat membaca online tp xde org nak bagi link ke tempat yang best2..slalu bc komik..kekeke

Anonymous said...

memang best arr cetanya..aku mcm nk beli buku tuh.

tok

Snowwhite Zone said...

eh harry porter,, bkl menantu sy... keh3..

tok, nak dtg SP ke? ok. kuar highway SP (U), g straight. turn right, Ada Giant. Terussss je.. mesti ada jumpa gerai kat tepi jln (kiri)... tepi tu ada ogr jual air kelapa... laksa mmg sedappp.. bpeluhhh

ashie023 said...

uahhhh..ye ke snow white..ok tok, nanti kite berhenti kat situ makang laksa..hehhe

Anonymous said...

yer..yer..nanti kite bahang laksa..sambil bual ngan sarah.

tok

HuRuL_AiNi said...

salam
tak masuk rupanya komen aku tadi...hoho
neway, benda baik...baik kongsi...hehe
thanks sbb backlink ke blog...hehe

Anonymous said...

hurul..dpt pahala tu..heheh

tok