Thursday, June 18, 2009

Tok dan Desperate Housewives


  1. Layan ceta ni kat 8tv setiap Selasa selepas Ugly Betty..
  2. Dan pada Selasa lepas, ambe rasa sedih dan terharu sgt..
  3. Sebabnya, keempat2 sahabat baik + makcik tua tuh ( ambe lupa nama ) membawa abu mayat Edie Britt sambil mengenang kebaikannya..
  4. Edie yg terkenal ngan imej wanita seksi dan penggoda di Wisteria Lane dan selalu menyebabkan jiran2 menyampah rupanya mempunyai banyak kebaikan..
  5. Inilah kehidupan...jgn menilai orang dari pandangan pertama atau sikap luaran, kenali dulu hati budi.
  6. Begitulah si Edit Britt..selepas tiada, barulah org sedar kehadirannya.

12 comments:

HuRuL_AiNi said...

mcm best je crita ni.....tp aku x pernah tgk sbb jarang sangat tgk tv...lgpun klu nak tgk...tgk dr mula br best.....hehe

tokder said...

memang best sgt..byk pengajaran.
stail persahabatan cam dlm grey's anatomy.

ruha said...

miss citer ni yg follow eber season , sebab mcm citer prison break ngan betty pon mcm bosan nak layan, tp citer ni maintain best. x tgk lagi episod selasa lepas , mesti sedih. ari ni ade ulang tayang.

Anonymous said...

sebenarnya maksud x miss.
ruha

Snowwhite Zone said...

tok-- tu la DW ni best kan? suka layan cite ni.

tp terkejut jugak sbb britt mati.

Mazwin.. said...

patutla tok ni leh masuk dengan sarah n dude n bugee n ramai lagi yang lebih junior..rupanya tok ni sporting n young at heart!heheh!!

Mazwin.. said...

saya follow citer one tree hill..mmg best..dah abis dah..nak tunggu season baru.DW tak follow sangat but i bet mmg best..kan?

ashie023 said...

saya memang x suke cite nih, ntah kenapa aku x desperate pong nak tgk..kekeke...

Anonymous said...

yer ruha..memang sedih.

anis..ambe pung terkejut gak edie mati.

maz..deme mcm munir wehi ceta one tree hill.

cik ashie aka dude aka nita memang dok desperate nok tengok..hahah

tok

waiem said...

ambe pong tak follow...hehehe

Anonymous said...

wai em..deme geng ngan ashie

tok

Anonymous said...

wai em..deme geng ngan ashie

tok