Saturday, January 24, 2009

Korang Pada Pandangan Aku..

Chem..mung wehi masok kang? Aku hadiah ker mung buku ni deh.

Ni stail Hana..yer memang dr dulu lg memang minat baca novel terutamanya novel Alaf 21.



Untuk SyeqiSyakirah..maintain jer.


Untuk N..pandai buat biskut. Sedap pulok tu.


Majalah ni memang sesuai ngan Gee..stail alalan.com @ murai.com. Memang yer wehi bab2 dlm kain/seluor artis2 ni..heheh.



Ni utk Mekno di Johor..

Hok ni utk sape lg kalu bukan si Munir..wehi sunggoh ngan ceta2 adventure n fantasi2 ni. Aku baca ikut Bahasa Melayu pun aku dok wape paham..

Dude wehi gok membaca tp lebih kpd komik2 yg for sure ada gambor kartun. Org seni ni memang arr dok leh lari dr kartun2.

Untuk Snow white..salam perkenalan.



Ni Sarah..sama stail ngan Gee..cuma alalan nyer lebih menjurus kpd artis barat.



Imah lening aku perasan wehi sungguh baca majalah ni..


Untuk Axeman..sbb antor lembu kak liza ke bulan..

Maz..aku dok kenal lg stail mung rane tp ble aku baca azam thn 2009 mung, aku rasa majalah Al-Islam ni sesuai deh dgn mung..heheh

p/s: korang pikir arr sendiri minat aku tang mana? Boleh bg suggestion..heheh














1 comment:

Chem5007 said...

Buku masak adok satu ser...tapi setiap kali nk masak,aku download la resepi..haha. Print jer Tok. Doh Tok ritu kater nok uat Kari kepala ikan merah...doh biler nak uat nyer??.. Tadok ikang ke Tok??..mung suh jerk Kak Ash beli, ye pandai makang jer..owes..