Friday, September 4, 2009

Tok dan Masjid Sultan Mahmud, AMBS


  1. Ada 1 ceta lawak..
  2. Tengah2 rekaat kedua Isyak, ada sorang member tok terfikir2..
  3. Suara imam muda ni lemak merdu cam suara sape ekk..?
  4. Aduyai..suara Mawi arr...memang sebijik suara dia.
  5. Sempat lagi tu..


14 comments:

sI tEDI said...

Kusyuk ke tak ko sembahyang ni tok? ekekekekeke

tokder said...

tak berapa khusyuk arr.. :)

ashie023 said...

ni mejid terapung..mane nye sejid dmas?

ZULKIFLI BIN MOHAMED said...

Salam Tokder,

"sempat lagi fikir benda lain tu waktu solat (?)".

Nakamura Kazuki said...

ni mesti tok hengat mawi jadi iman la tu...sekali tengok upa2nya tok wan mawi ye..hahaha

TokNabe said...

Pernah juga singgah sekali dua ari port utk makan bekalan tapi ramai juga yg bercouple di situ. Bulan2 puasa ni ada lagi ke diorang....

tokder said...

ash..aku gugel doh, x jupe sejid ambs

kota puisi..heheh

naka..memang imam tu lebih hensem dr mawi..

toknabe..rasanya yg tok cakap ni kat masjid terapung, kuala ibai.. memang port bercouple.. rasanya ada..

Nakamura Kazuki said...

so tok apa lagi take the chance la..hahaha..

tokder said...

Naka..naka.. :)

cahayachenta said...

amboi smpai tau tu imam muda ye tok.. hak2...

HuRuL_AiNi said...

lawa la masjid tu :)

tok & member, solat kusyuk2 ye....hehehe

tokder said...

cahaya..memang tok nampak. :)

hurul..tu masjid terapung, bukan masjid ambs. :)

arsaili said...

salam kenal...ni mesti terlebih gula..sebab tu otak active jer..fikir sana sini..ehehe lepas berbuka katakan

tokder said...

yerlah arsaili.. :)