Monday, May 4, 2009

Tok dan Cherating

  1. Lama dah rasanya x gi Cherating dan bile ari ni kena gi kursus emis data selama 3 ari 2 mlm, perasaan gembira spt bulan jatuh ke riba..
  2. Sblm gi, aku nak pinjam dulu novel kt Pustaka AMBS utk bekalan aku di sana..
  3. Rilek2 sambil baca novel & surf internet, ok gak kan.?
  4. Port lepak aku ialah di Sanctuary Beach Resort, survey dulu keadaan dia mcm mana, kalu ok, boleh arr ajak ashie & munir dtg lain kali.


7 comments:

Snowwhite Zone said...

amboii g bcuti je Tok...

Anonymous said...

bukan bercuti..tp buat2 mcm cuti arr sbb kursus ni rilek jer..

tok

Dhia_Farish said...

tok...sy pon nk gi gok cerating..belanjer ah sy...

Anonymous said...

ok mok dhia..

tok

ashie023 said...

tok guane guna anemos saja..malas ar tu masuk akaun dier..huahaha

aku cherating wase gok nok g tapi best ker?mung nok g kat kelab med ke?ahaha

tokder said...

club med utk org telanjang @ separuh telanjang..huhuhu

tokder said...

best gok cherating..kite pilih chalet hok kt ramai mat saleh..heheh..